Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ
 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία πληροφορικής με παρουσία στο χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων από το 1995.

Στελεχωμένη από διπλωματούχους, έμπειρους συνεργάτες στο χώρο της πληροφορικής έχουν σαν στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.


Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα, παρέχοντας υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών καθώς αναλαμβάνει εγκαταστάσεις servers και τοπικών δικτύων.


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ως στρατηγικός συνεργάτης της ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ εταιρεία παραγωγής των εξειδικευμένων λογισμικών PEGASUS TECHNOLOGY, έχει οργανώσει εκατοντάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχοντας ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Τα λογισμικά PEGASUS καλύπτουν κάθε είδους επιχείρηση, οργανώνοντας οποιαδήποτε μηχανογραφική τους ανάγκη.
Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και καταρτισμένο προσωπικό, με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της ( επιχειρήσεις – δημόσιο τομέα – ιδιώτες ).


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ φροντίζει να έχει σημαντική οργάνωση και συνεκτική δομή μεταξύ των συνεργατών της, με αποτέλεσμα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη όπου είναι και ο πρωταρχικός της στόχος.


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦOΡΙΚΗΣ με δυναμική παρουσία από το 1995 στην αγορά του πιο έντονα ανταγωνιστικού κλάδου της διανομής και υποστήριξης μηχανογραφικών συστημάτων για επιχειρήσεις, στοχεύει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς της μέσα από τις παροχές και τη χρηματοοικονομική απόδοση των υπηρεσιών της.

Για το λόγο αυτό τα στελέχη της εταιρείας είναι ειδικευμένα και έμπειρα, γεγονός που αποτελεί συνεχή διαδικασία με βασικό σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στα πλαίσια του λειτουργίας της επιχειρήσεως, με στόχο την εδραίωση της ανταγωνιστικής της θέσης, η διοίκηση της εταιρείας προχωρά διαρκώς σε φιλόδοξα και μακρόπνοα επενδυτικά σχέδια, με σκοπό την αύξηση του βαθμού απόδοσης και ευελιξίας της, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς.


Με οργανωμένο τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης, παρέχει άριστη υποστήριξη σε κάθε απορία των πελατών για 12 ώρες την ημέρα ( Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 21.00 ) 

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Η πληθώρα προϊόντων πληροφορικής καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στις επισκευές υπολογιστών και εκτυπωτών, καθιστούν την εταιρία ως την πιο ιδανική επιλογή συνεργασίας. 

Το φυσικό κατάστημα μας, λειτουργεί καθημερινά και Σάββατα.

Loading...